Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتمادآنلاین، کمتر کسی است که آرات، پسر بااستعداد ایرانی را نشناسد. او که روزگاری به دلیل بالا رفتن از دیوار و استقامت بالایش مشهور بود حالا به دلیل مشکلاتی که با علی کریمی جادوگر فوتبال ایران پیدا کرده دوباره سر زبان‌ها افتاده است. اما آرات حسینی کیست و چرا با علی کریمی مشکل دارد؟


آغاز ماجراجویی آرات حسینی
 
آرات وقتی تنها ۱۳ ماه داشت توانست حرکت‌های آکروباتیک انجام دهد و بعد از آن بود که دوران ورزشی این کودک ایرانی آغاز شد؛ کودک بااستعداد ایرانی حرکات سخت ورزشی را انجام می‌داد و پدرش هم از او فیلم می‌گرفت و در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۱۳۹۵، درست زمانی که آرات تنها سه سال داشت، برنامه‌سازان بین‌المللی از او برای شرکت در یک برنامه تلویزیونی که در کشور چین برگزار می‌شد دعوت کردند. بعد از درخشش او در این برنامه، آرات لقب بچه شگفت‌انگیز گرفت؛ او یک سلبریتی بین‌المللی شده بود.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/webm

مهاجرت آرات به انگلیس 

موفقیت آرات باعث شد خیلی از کشورهای دنیا در صدد جذب او برآیند. پدر آرات درباره درخواست کشورها برای تغییر تابعیت آرات گفته: «بعد از انتشار فیلم‌های آرات در شبکه‌های مجازی، بسیاری از کشورهای جهان برای تغییر تابعیت او تلاش کردند.» آرات از کشورهایی چون آمریکا، آلمان و حتی اقلیم کردستان پیشنهاد اعطای تابعیت داشت، اما پدر آرات اعلام کرد پسرش علاقه‌ای به ترک ایران ندارد. هرچند این موضوع تنها در حد یک ادعا باقی ماند و بعد از مدت کوتاهی بچه شگفت‌انگیز ایران عازم انگلستان شد. پدر آرات دلیل مهاجرت خود و فرزندش را عدم رسیدگی مسئولان ورزش ایران به خواسته‌های آرات عنوان کرد. او در مصاحبه با یکی از رسانه‌های ورزشی ایران درباره مهاجرت خودش و آرات به انگلیس گفت: «ما در لیورپول هستیم ‌و قصد هم نداریم به ایران بازگردیم. البته برای تعطیلات می‌خواستیم چند هفته‌ای به ایران بیاییم که به خاطر لغو شدن پروازها و شرایطی که در تمام دنیا به واسطه شیوع ویروس کرونا حاکم است میسر نشد.»

 
حضور آرات در آکادمی فوتبال لیورپول
 
آرات بعد از مهاجرت از ایران، به شهر لیورپول رفت تا در آکادمی فوتبال این باشگاه تمرین کند. پدر آرات درباره حضور پسرش در آکادمی باشگاه لیورپول هم گفت: «آرات در آکادمی لیورپول تمرین می‌کند، اما به خاطر موانعی که باشگاه‌ها برای عقد قرارداد حرفه‌ای با بازیکنان در سن پایین دارند فعلاً لیورپول نمی‌تواند رسماً آرات را جذب کند.»
 
اما به غیر از لیورپول گویا باشگاه‌های دیگری هم تمایل دارند با آرات همکاری کنند. محمد حسینی، پدر آرات، هم به این موضوع اشاره می‌کند و در این باره می‌گوید: «یکی از سران باشگاه لیورپول بازی آرات و استعداد او را که دید کاملاً تعجب کرد و گفت، این بچه در این سن و سال چگونه می‌تواند این کارها را انجام دهد. بعد از آن مقدمات کار فراهم شد تا آرات به آکادمی لیورپول راه پیدا کند. ما فعلاً منتظر اتفاق‌های بعدی هستیم، چون آرات طرفدارهای زیادی در بین باشگاه‌های انگلیسی پیدا کرده است. حتی باشگاه آرسنال از ما دعوت کرد که حداقل به مدت سه چهار ماه آرات را به آنجا ببریم. حتی‌ یک روز ما به آکادمی منچستریونایتد رفتیم. لیورپولی‌ها خیلی برایشان مهم است که آرات را نگه دارند، چون از استعداد او باخبر هستند. بعد از رفتن ما به منچستر یکی از نمایندگان باشگاه لیورپول به خانه‌مان آمد و گفت که به ما اعتماد کنید و همین‌جا بمانید. خود آرات بارسلونا را دوست دارد. قطری‌ها از مدت‌ها قبل که ما در ایران بودیم، وکلای گردن‌کلفت فرستادند و بعد از مذاکره با ما سعی کردند آرات را به بارسلونا ببرند، اما موفق نشدند چون منع قانونی داشت. فیفا در سایت خود چندی پیش از آرات به عنوان یک پسر پنج‌ساله بابلی نام برد که پا جای مسی می‌گذارد. به خاطر همین آرات کاملاً شناخته شده و هر باشگاهی روی آن دست بگذارد کاملاً زیر ذره‌بین است.»
 

 
آیا آرات مورد کودک‌آزاری قرار گرفته است؟
 
هرچند آرات حسینی هواداران زیادی دارد، اما فعالان حقوق کودک چندان از نحوه زندگی آرات حسینی راضی نیستند. آنها می‌گویند: «این فشارهای والدین آرات است که او را از کودکی که می‌تواند ساعت‌ها با خوشحالی با توپ بازی کند تبدیل می‌کند به کودکی که بعد از ۴۹۰ روپایی پیاپی گریه می‌کند که چرا نتوانسته ۵۰۰ روپایی بزند و رکورد بشکند. در واقع وظیفه والدین بیش از همه این است که به کودکان بیاموزند از همان موجود ارزشمندی که هستند لذت ببرند.»
 
صبا شکیبانژاد، روانشناس کودک، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین درباره وضعیت آرات حسینی و شرایط فعلی این کودک می‌گوید: «کودکان با میزان هوش و استعداد متفاوتی به دنیا می‌آیند. آنها برای شکوفایی و رشد نیاز به همراهی والدین دارند. اینکه والدین برای شکوفایی استعدادهای فرزندشان تلاش کنند مساله‌ای قابل تحسین است؛ اما اینکه تلاش و حمایت والدین برای موفقیت کودک از شکل طبیعی خود خارج و تنها به هدفی برای رضایت والدین تبدیل شود مورد تایید نیست. ضمن اینکه در این شرایط کودک از سمت مراقبان خود ناخواسته تحت آزار قرار می‌گیرد.»
 
او ادامه می‌دهد: «کودک به صورت قانونی و روانشناختی در این دوران تحت نظارت والدین قرار دارد و برای تصمیم‌های مهم زندگی مانند انتخاب رشته تحصیلی وابسته به نظر آنهاست، آن هم به این خاطر که هنوز به طور کامل درک شناختی در کودک شکل نگرفته و بسیاری از تصمیم‌های او تحت تاثیر والدین است.»
 
این روانشناس کودک درباره شیوه رفتار والدین با کودکان مستعد نیز توضیح می‌دهد: «والدینی که کودک مستعد دارند باید توجه داشته باشند که تلاش و ممارست بیش از اندازه کودک برای رسیدن به هدف تا چه اندازه او را تحت فشار روانی و جسمی قرار می‌دهد، زیرا دوران کودکی دوران آرامش و فعالیت‌های کودکانه است. نگرانی برای موفق بودن یا نبودن خارج از مرزهای روانی کودک است و آسیب‌های جبران‌ناپذیری در پی دارد. آنچه در آینده می‌تواند برای این کودکان شکل بگیرد باورهایی است که پایه‌گذار شخصیت آنهاست. کودکی که از سال‌های اولیه زندگی بنا بر خواست و خوشایند والدین برای موفق شدن گام برداشته در بزرگسالی به دنبال هر شکستی، خود را در تلاش برای خوشحال کردن والدینش ناکام می‌بیند. این باورها از او فردی مضطرب و کمال‌گرا و نهایتاً افسرده می‌سازد.»
 

 
آغاز مشکل آرات و علی کریمی
 
همین چند روز پیش آرات حسینی فیلمی از مهارت‌های فوتبالی‌ خود منتشر کرد که واکنش مثبت لیونل مسی را برانگیخت. کاپیتان بارسلونا برای آرات نوشت: «ممنونم آرات. کلاس و استعداد فوق‌العاده‌ای در تو می‌بینم، چشمگیر بود!» بعد از این واکنش بود که مشکلات علی کریمی هم آغاز شد. پدر آرات یکی از علاقه‌مندان علی کریمی است و به همین خاطر دوست دارد علی کریمی هم از آرات تمجید کند. بعد از تمجید مسی، پدر این کودک انتظار داشت علی کریمی هم از فرزندش حمایت کند؛ اما این اتفاق رخ نداد و علی کریمی هیچ واکنشی به توانمندی آرات نشان نداد. پس پدر آرات ناراحت شد. در این میان دخالت امیرحسین مقصودلو در ماجرای ناراحتی پدر آرات از علی کریمی همه چیز را پیچیده کرد. تتلو در صفحه اینستاگرامش به این ماجرا واکنش نشان داد و در پی آن هوادارانش به صفحه علی کریمی حمله کردند.
 

 
علی کریمی اما در این میان سکوت کرد و هیچ واکنشی به اتفاقات پیش‌آمده نشان نداد. درست همان زمانی که تتلو می‌کوشید تا علی کریمی را متهم به داشتن غرور کاذب کند، آرات حسینی با انتشار عکسی از علی کریمی، حمایت خود را از علی کریمی اعلام و خیلی سریع خودش را از این ماجرا خارج کرد. تتلو هم با بلاک کردن آرات حسینی در اینستاگرام به این ماجرا واکنش نشان داد.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/webm

بعد از اینکه تمام مشکلات خاتمه یافت، پدر آرات اعلام کرد که علی کریمی صفحه آرات را بلاک کرده است. او بعد از بلاک شدن صفحه آرات خطاب به علی کریمی گفت: «دیگه اسطوره ما نیستی. فقط ۲ تا هوادار رو از دست دادی بین این همه هوادار.» 

محمد حسینی البته در مصاحبه با یکی از سایت‌های ورزشی درباره بلاک شدن صفحه آرات از سوی علی کریمی نیز گفت: «من خودم سال‌ها عاشق کریمی بودم و در زندان هم که بودم خواهش می‌کردم بازی‌های او را برایمان پخش کنند. آرات هم در اتاقی که همه‌اش تصاویر علی کریمی بود بزرگ شده. همیشه برایش پست می‌گذاشتیم و تولدش را تبریک می‌گفتیم. هیچ وقت منتظر کامنت یا بازخورد حمایت‌مان از علی کریمی نبودیم. او اخلاق خاص خودش را دارد و سراغ این مسائل نمی‌رود تا از آرات حمایت کند و ما هم این انتظار را از او نداشتیم؛ ولی یک حرف با او دارم، آقای کریمی تو سال‌ها ابراز علاقه و عشق ما را ندیدی، چه می‌شد یک حرف را هم که از سوی کسی دیگر زده شده بود و به ما ارتباطی نداشت ندید می‌گرفتی؟ چه دلیلی داشت بیایی آرات را بلاک کنی؟ من از علی کریمی در ذهن خودم یک بت بزرگ ساخته بودم. نیازی نداشتم که او بیاید برای آرات کامنت بگذارد. صفحه آرات را فیفا و ۴.۳.۳ و مارسلو و... دنبال می‌کردند. مارسلو برای ما نظر می‌گذاشت و حتی رونالدو هم پست‌های آرات را می‌بیند. نیازی به کامنت کریمی نداشتیم ولی انتظار چنین برخوردی را هم نداشتم. اگر کارهایی را که برای کریمی کردیم برای رونالدو انجام داده بودیم، مطمئن باشید آرات را می‌برد پیش خودش.»
 

 
حمایت بازیکنان فوتبال ایران از علی کریمی
 
در این بین خیلی از بازیکنان فوتبال از علی کریمی حمایت کردند. مهدی مهدوی‌کیا، کاپیتان پیشین تیم ملی و پرسپولیس، در حمایت از علی کریمی نوشت: «برادر در مقابل برخی آدم‌ها و اتفاقات دنیای امروز بهترین جواب سکوته.»
 

 
شجاع خلیل‌زاده، مدافع باشگاه پرسپولیس، نیز درباره حواشی پیش‌آمده برای علی کریمی گفت: «فوتبالیستی با این سن و سال نباید در صفحات مجازی باشد. ما دوست داریم در رئال و بارسلونا بازی کند. نظر علی کریمی هم همین است. او گفته تمرکزش را روی فوتبال بگذارد. نباید هر روز از او فیلم و عکس در اینستاگرام منتشر شود. امیدوارم پدرش این حرف‌ها را بشنود و وارد این بازی‌ها نشود.»
 

 
علی پروین اسطوره باشگاه پرسپولیس و سید جلال حسینی کاپیتان این تیم هم با انتشار عکسی از علی کریمی از او حمایت کرده‌اند.


از سویی یکی از خواننده‌های ایرانیِ خارج از کشور که سال‌ها قبل هم با تتلو دوستی داشته و اکنون به مخالف او تبدیل شده در اینستاگرام پیامی منتشر کرده و ضمن حمایت از علی کریمی نوشته: «داشتم با علی آقا صحبت می‌کردم. مشتی و خاکی... تن به حاشیه‌هایی که هدفشون مشخص هست، نمیده. قهرمانِ اصلی، حواسش هست که اسطوره و جاودان بمونه.»


بعد از چند روز پرحاشیه، حالا روزگار برای علی کریمی دوباره به حالت عادی بازگشته است. ناگفته نماند که سکوت علی کریمی در این ماجرا بسیار هوشمندانه بود و به پایان یافتن هرچه سریع‌تر آن کمک کرد. او در جدیدترین پست اینستاگرامی‌اش نوشته: «باور کنید دنیا خودش به اندازه کافی مهارت دارد که دل آدم را به درد بیاورد. کاش علت حال خوب یکدیگر باشیم!»

کد خبر 504323 برچسب‌ها علی کریمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علی کریمی علی کریمی علی کریمی هم آرات حسینی صفحه آرات پدر آرات سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟

   عصر ایران؛ سروش بامداد- خیلی‌ها دوست دارند بدانند لایحۀ حجاب و عفاف را کی نوشته که این قدر شورای نگهبان به آن ایراد شرعی و قانونی می‌گیرد؟ روشن است که یک روحانی و فقیه آشنا با شرع آن را ننوشته و گرنه این همه مشکل شرعی نداشت و آقای حسین شریعتمداریِ کیهان را هم به این نتیجه نمی‌رساند که قانون (لایحه نهایی نشده) را بگذارید کنار و با همین طرح نور (گشت ارشاد - 2 نیروی انتظامی) جلو بروید. فرمانده کل فراجا هم از حرکت بی‌درنگ به جانب »عفت اسلامی«سخن گفته و دیگر کمتر صحبت از اجرای آن قانون است.

  اما این لایحه را کی نوشته؟ یک فقیه؟ نه! یک خانم؟ نه! چهرۀ اصلی این لایحه آقایی است به نام ابوالفضل اقبالی که سال 88 و در گرماگرم التهابات انتخابات لیسانس علوم اجتماعی خود را از دانشگاه علامۀ طباطبایی گرفت و 8 سال بعد موفق شد در رشتۀ مطالعات زنان فوق لیسانس خود را از دانشگاه غیر دولتی خوارزمی دریافت کند.

   او وقت و همت خود را صرف مطالعات زنان کرده و حاصل آن چند مقاله و کتاب است که در نگاه اول این تصور را ایجاد می کند که نوشتۀ یک خانم باشد اما به قلم اوست که امسال 40 ساله شد:

   از گشت ارشاد تا چادر المیرا، زنان در دنیای وارونه، ساخت اجتماعی طلاق توافقی...

   نگاهی به مشاغل او بعد از دریافت مدرک و حتی حین دانشجویی نیز نشان می‌دهد در جامعه به مفهوم عام آن کار و زندگی نکرده بلکه در نهادهای مختلف حکومتی و نه حتی دستگاه های اجرایی دولتی ( دست‌کم تا پیش از روی کار آمدن دولت ابراهیم رییسی) مشغول بوده است:معاون رصد و پایش موسسه بینا وابسته به سازمان تبلیغات، مدیر روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، کارشناس کودک و نوجوان سازمان رسانه ای اوج، دبیر کارگروه زنان در مؤسسۀ اشراق وابسته به بنیاد خاتم‌الاوصیا و سرانجام در دولت آقای رییسی وارد دولت می‌شود (ستاد حجاب و عفاف وزارت کشور).

   چون در برخی گفت‌و‌گوها از او به عنوان «آقای دکتر» یاد می‌شود بررسی‌ها حاکی از آن است در دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد  وارد تحصیل در مقطع دکتری جامعه شناسی شده اما ادامه نداده و گویا به تازگی در دانشگاه تهران از سر گرفته است.

   ویژگی آقای اقبالی این است که مانند امامان جمعه به شرع استناد نمی‌کند ( هر چند آقای علم‌الهدای مشهد هم به تازگی از شاهنامه گفت و این شعر را خواند: "منیژه منم، برهنه ندیده تنم آفتاب" و تفاخر دختر افراسیاب به بیژن درباره جایگاه طبقاتی خود را بی‌توجه به ابیات قبل درباره شادنوشی این دو را به حساب الگوی حجاب و پوشش گذاشت!) یا به قانون. چون قانون را خودش نوشته و در گیر و دار رفع اشکالات شرعی است. از این رو تعابیر خاص خود را به کار می‌برد کما این که به تازگی در برنامه تلویزیونی «بدون گارد» گفت:

   «تحمل مخالف، رفتار اخلاقی است اما بی‌حجابی مزاحمت برای ماست و تحمل مزاحم رفتاری انفعالی است». تعابیری که ما به ازای شرعی و قانونی ندارد.

  پیش‌تر در مناظره با دکتر احمد بخارایی - جامعه شناس- هم وقتی مجری پرسید: "با توجه به این که برای سلبریتی ها جریمه های بیشتر تعیین کرده اید آیا نباید نگران بود این رفتار ها به مهاجرت بینجامد؟"  او پاسخ داد: جریمه های آنان را بیشتر تعیین کردیم چون رفتارشان تبعیت اجتماعی دارد ولی اگر هم به مهاجرت بینجامد، خوب بینجامد!

   بلافاصله البته توضیح داد البته قدم هنرمندان روی چشم ما! در فضای مجازی هم در واکنش گفته شد: قدم تان روی چشم برای فردی بیرونی به کار می رود. یک ایرانی متولد 1362 که نمی تواند به ایرانیان دیگر بگوید قدم تان روی چشم! این خاک که متعلق به شمای تنها نیست!

   بحث انگیزترین سخن او اما باز در همان مناظره با احمد بخارایی بود که در آن گفت:

   بی حجابی جلوی حرص و ولع را می گیرد در حالی که هر چه افراد حریص تر و گرم تر و پرقدرت تر و ولع بیشتری داشته باشند برای تشکیل خانواده مصمم تر می شوند و اگر در غرب خانواده ها واقعی نیست به خاطر این است که ولع ندارند و بعد از آن آماری ارایه داد.

ه   نگامی که مجری گفت چون این آمارها را مراکز رسمی و حکومتی منتشر می کنند برخی در آنها تشکیک می کنند او این گونه پاسخ داد: آمارگیران پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات ظاهری کاملا مردمی دارند. با یک من ریش و انگشتر و یقه آخوندی که آمار نمی گیرند.

   این که یک آقا و نه خانم ها متولی طراحی و دفاع از لایحه حجاب هستند و تحصیلات فرد در زمینه علوم اجتماعی است و ادبیاتی که به کار می گیرد شبیه فقیهان و حقوق دانان نیست در حالی که به شرع و قانون استناد می شود مورد توجه ناظران قرار گرفته و روشن شده بنای او بر دو اصل است: یکی این که حجاب کم یا بی حجابی حرص و ولع تشکیل خانواده و ارتباط مشروع را از بین می برد و دوم این که «مزاحم ما هستند».

  با این اوصاف این سوال هم قابل طرح است که چرا آقای رییسی، ابوالفضل اقبالی را برای معاونت زنان و خانواده انتخاب نکرده با توجه به این که خانم خزعلی معاون کنونی بارها گفته اولویت خانم ها باید خانه و خانواده باشد و طبعا این قاعده شامل خود خانم انسیه خزعلی هم می شود.

در تاریخ معاصر ایران یک ابوالفضل اقبالی دیگر هم البته داریم که ربطی به حجاب و زنان نداشت و 16 سال قبل از تولد این ابوالفضل اقبالی درگذشته و او نماینده آستارا در دوره 21 مجلس شورای ملی بود و مدتی قائم مقام دکتر حسن خطیبی در جمعیت شیرو خورشید سرخ ایران.

  آقای اقبالیِ مورد نظر این نوشته اما جایی قائم مقام نبوده او مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری بصیرت است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آقای علم‌الهدی! چرا منیژه؟

دیگر خبرها

  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • غیبت مشکوک لژیونر‌های ایران در ترکیه
  • علی کریمی و حسینی دوباره از لیست خط خوردند
  • پاسخ به مهم‌ترین پرسش هواداران استقلال؛ مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • خبری از علی کریمی و حسینی نیست(عکس)
  • امام فرشته‌ها کیست؟! + فیلم
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • (تصاویر) «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با کیست؟
  • نیکا شاکرمی کیست؟ او چگونه از دنیا رفت؟